RoduistaHaltiat
Ihmiset
Kääpiöt


Mainitsemisen arvoista
Jotain pientä toisista roduista...

Lohikäärmeet
Lohikäärmeet ovat ainoa taruolentorotu, jotka ovat virallisesti ilmoittaneet itsensä pois haltioiden leivistä. Nämä suuret ja uljaat taruolennot pysyttelevät mielellään poissa ihmisten ja haltioiden välisestä taistelusta, vaikka ihmiset vihaavat heitäkin siinä missä muitakin taruolentoja.
Lohikäärmeillä ei ole varsinaista johtajaa, mutta heillä on kolme vanhinta. Nämä kolme lohikäärmettä ovat lohikäärmeistä arvostetuimpia ja kunnioitetuimpia. Kolme vanhinta asuttaa Mor -vuorten keskimmäisen – ja korkeimman – huipun luolastoja. Suurin osa lohikäärmeistä asustaa Mor -vuorilla, mutta kylmää sietävät rodut ovat myös valloittaneet luolia Kleth -vuorten uumenista.

Vampyyrit ja ihmissudet
Vampyyrit ja ihmissudet eivät koskaan ole kuuluneet virallisesti kummankaan osapuolen puolelle. Nämä kaksi yönrotua ovat olleet suurena osana Pimeänpaikan syntymistä. Alun perin vampyyrit olivat ensimmäinen hallitseva rotu pimeässä paikassa, mutta ihmissusien lisääntyessä alkoi kahden rodun välille syntyä eripuraa siitä, kenen kylä oikeastaan oli. Sanomattakin selvää, eripurat kärjistyivät alta aikayksikön yhteenotoiksi. Ihmisten tekemä hyökkäys pimeään paikkaan kuitenkin sai nämä kaksi rotua yhdistymään ja vetämään yhtä köyttä, kun kyseessä oli kylän kohtalo. Lohikäärmeiden puututtua taisteluun, saatiin ihmiset ajettua tiehensä.
Nyt kaksi rotua ovat viettäneet suhteellisen rauhallista yhteiseloa kylässä, lukuun ottamatta silloin tällöin tapahtuvia yhteenottoja.

Keijut ja peikot
Kautta aikojen, jo ennen kuin ihmiset saapuivat Cryptiin, keijujen ja peikkojen välillä on ollut kränää. Haltiat eivät näiden kahden rodun välisiin tappeluihin ole mitenkään osallistuneet, mutta he ovat ajaneet eteenpäin rauhanneuvotteluja.

Vanhan ajan puolella käytiin yksi sota näiden kahden rodun välillä, mikä kuitenkin päättyi haltioiden vihdoista viimein puututtua asiaan. Mitään syytä kahden rodun väliseen sotaan ei ole löytynyt. Jotkut eivät vain yksinkertaisesti tule toimeen toistensa kanssa tässä maailmassa.


20.12.2017 HUOM!
- MunFoorumilla oli yön aikana palveluntarjoajan katko ja uudelleen käynnistys, jonka aikana foorumit eivät toimineet. Nyt jälkikäteen osa on saanut Pääsy Estetty/Rajoitettu ilmoituksia foorumille yrittäessä. Jos ette pääse näistä sivuista läpi, kuten pitäisi, ottakaa yhteyttä sivulla mainittuun osoitteeseen, MunVerkkopalvelun ylläpitoon! Foorumin ylläpito ei asialle valitettavasti voi mitään tällä hetkellä. Yhteyttä asian tiimoilta on kuitenkin otettu Munverkkopalvelun ylläpitoon ja jos uutta tietoa tulee, niin päivittelemme.