Pelin juoni

Lyhyesti...Idean voisi tiivistää sanoihin ”haltiat & taruolennot vastaan ihmiset”, mutta lienee kuitenkin paikallaan hieman selvittää valtakunnan tilannetta ja historiaa, jotta ymmärtää tilanteen paremmin.


Crypt oli alun perin haltioiden maata. Ihmiset tulivat uudisasukkaina mantereelle. Aluksi haltiat hyväksyivät ihmiset omaan joukkoonsa, kunnes ihmiset alkoivat käydä koppaviksi ja ahneiksi, laajentaen omaa aluettaan koko ajan. Lopulta haltiat antoivat ihmisille kaksi vaihtoehtoa: joko ihmiset tyytyisivät nykyiseen alueeseensa tai syttyisi sota..
No, kuten arvata saattaa, ihmiset valitsivat sodan ja voittivat sen, kiitos ylivoiman. Ensimmäisen taistelun jälkeen haltiat "katosivat". He siirtyivät asumaan metsään, salaiseen piilopaikkaansa ja ovat sieltä käsin koettaneet saada Cryptiä takaisin haltuunsa.
Vuosikymmenet kuluivat ja ihmiset laajensivat entisestään. Haltioista ei muutamiin vuosiin kuulunut mitään, kunnes nämä ilmestyivät jälleen maisemiin, ilmaisten hyvin selvästi tavoitteensa: ihmiset piti saada pois Cryptistä! Nykyään ihmisten ja haltioiden välit ovat niin tulehtuneet, että rauhasta on turha edes neuvotella.
Yhdeksäs aikakausi päättyi toiseen valtavaan sotaan (tunnetaan myös nimellä toinen tannersota) ihmisten ja haltioiden välillä. Voiton veivät tällä kertaa haltiat, jotka alkoivat heti toimiin saadakseen takaisin hallitsevan asemansa tämän valtakunnan ykkösrotuna. Ihmisille ei enää armoa annettaisi, noiden pitäisi poistua Cryptistä.
Ihmiset eivät kuitenkaan seisseet yksin enää. Kääpiöt, ikivanha rotu pohjoisesta, päättivät vihdoin ja viimein kunnioittaa vanhaa liittoa ihmisten ja kääpiöiden välillä. Ihmisten vanhat liittolaiset astuivat nyt mukaan sotaan, vaikeuttaen haltioiden suunnitelmia jälleen.


Ihmisten tämänhetkinen kuningas:
Henry Scarlington (Pelaaja Aksutar)

Haltioiden tämänhetkinen kuningas:
Aran Cúthalion (Pelaaja Aksutar)

Kääpiöiden tämänhetkinen kuningas:
Ikolok Tornhelm (Pelaaja Mohnake)

Suurin osa taruolennoista on liittoutunut haltioiden kanssa, sillä heihin suhtaudutaan huomattavasti suopeammin haltioiden puolella, kuin ihmisten. Ihmisten puolella olevat taruolennot ja puoliveriset kokevat lähes päivittäin syrjintää ja vihaa, heidän on myös erittäin vaikea saada töitä tai edetä urallaan ihmisten joukossa, elleivät todista itseään.
Ihmiset jotka ovat haltioiden puolella, kokevat syrjintää siinä missä taruolennot ja haltiat ihmisten puolella. Nyt kun haltiat ovat jälleen niskan päällä, on ihmisiä alettu kohtelemaan heidän puolellaan kuin kauppatavaraa. Orjamarkkinat ovat lisääntyneet räjähdysmäisesti.
Puolueettomuus on vaihtoehdoista kaikille se hankalin. Puolueettomat eivät ole turvassa keneltäkään, varsinkaan jos kertovat oman asemansa tässä taistelussa. Puolueettomat leimataan helposti pettureiksi, vakoojiksi, vihollisiksi, eivätkä kummankaan osapuolen kannalta pääse helpolla. Puolueettomat ovat myös puolue, jonka edustajia esiintyy eniten orjamarkkinoilla. Kukapa nyt puolueettomia kaipaisi?
Kääpiöt ovat ainoa rotu, jota ihmisten joukossa arvostetaan ja kunnioitetaan. Kääpiöiden ja ihmisten liitto on vahva ja vuosikausia vanha. Nyt nämä kaksi suurta rotua ovat yhdistäneet voimansa ja käyvät uuteen taisteluun yhä kasvavaa haltiavaltaa vastaan.
Lohikäärmeet ovat ainoa virallinen taruolentorotu, jotka eivät ole suurin joukoin liittyneet haltioiden riviin. Lohikäärmeistä suurin osa on puolueettomia ja pysyttelee Mor –vuorilla, kolmen vanhimman siipien suojissa.Nyt on sinun vuorosi valita, kenen riveissä seisot!

Ihmisten vai haltioiden? Vai oletko kenties puolueeton?


20.12.2017 HUOM!
- MunFoorumilla oli yön aikana palveluntarjoajan katko ja uudelleen käynnistys, jonka aikana foorumit eivät toimineet. Nyt jälkikäteen osa on saanut Pääsy Estetty/Rajoitettu ilmoituksia foorumille yrittäessä. Jos ette pääse näistä sivuista läpi, kuten pitäisi, ottakaa yhteyttä sivulla mainittuun osoitteeseen, MunVerkkopalvelun ylläpitoon! Foorumin ylläpito ei asialle valitettavasti voi mitään tällä hetkellä. Yhteyttä asian tiimoilta on kuitenkin otettu Munverkkopalvelun ylläpitoon ja jos uutta tietoa tulee, niin päivittelemme.