LiityLuithan säännöt ja pikkufaktat? Mikäli et, käväise lukemassa ne, ennen kuin lähetät hahmoasi hyväksyttäväksi. Hahmoesittelyn vähimmäispituus on kaksikymmentä virkettä per peruskohdat (Ulkonäkö, luonne, menneisyys. Virke alkaa isolla alkukirjaimella ja loppuu pisteeseen, huutomerkkiin tai kysymysmerkkiin.)Esittelystä pitää löytyä nämä tiedot:


Käyttäjänimesi: Elikkä nimimerkki, jolla aiot rekisteröityä foorumin puolelle. HUOM! Älä rekisteröidy foorumille ennen kuin hahmoesittelysi on hyväksytty ja saat luvan lisätä sen foorumille. Ylläpito aktivoi tunnuksesi sitten, kun esittelysi on mennyt läpi.


Nimi: Hahmosi nimi. Kannattaa mainita myös kutsumanimet tai mahdolliset alias nimet, jos hahmollasi sellaisia on.


Ikä: Kuinka vanha hahmosi on. Jos tuo on satoja vuosia vanha, suositellaan mainitsemaan myös fyysinen ikä, eli minkä ikäiseltä hahmosi näyttää pitkästä iästään huolimatta?


Rotu: Hahmon rotu.


Puolue: Onko hahmosi ihmisten puolella, haltioiden puolella vai puolueeton.


Sukupuoli: Onko hahmosi mies, nainen, vai ei varsinaisesti kumpaakaan?


Ulkonäkö: Hahmosi ulkonäkö, kattavasti siten, että vähintään kahdenkymmenen virkkeen raja tulee täyteen. Virkerajan täytyy täyttyä, vaikka sinulla olisikin kuva hahmostasi. Kuvan täytyy kuitenkin olla itse tekemä, et saa lisätä netistä ottamaasi kuvaa hahmosi kuvaksi! Mikäli hahmostasi on piirtänyt kuvan joku muu, muistathan mainita piirtäjän nimen erikseen.


Luonne: Hahmosi luonne, siten että kahdenkymmenen virkkeen raja tulee täyteen.


Menneisyys: Hahmosi menneisyys, siten että kahdenkymmenen virkkeen raja tulee täyteen.


Mahdolliset taidot: Onko hahmollasi erikoiskykyjä? Tai maagisia voimia? Mainitse niistä erikseen, kattavasti.


Muuta: Muuta osio on jo vapaaehtoinen, mutta mikäli koet tarpeelliseksi mainita hahmostasi jotain erikoista - esimerkiksi jos tuolla on jonkinlainen ratsu, tai kenties haluat kuvailla hänen kotiaan - voit kertoa siitä muuta osiossa.
Muuta osiossa on myös mahdollisuus kertoa paremmin hahmon rodusta, jos hahmosi rotu on itsesi keksimä. Kerro rodun pääpiirteet - eli yleinen ulkonäkö, noiden yleisimmät tavat, kuinka pitkäikäisiä ne yleensä ovat ja omaavatko ne jotain erikoiskykyjä.


Pelinäyte: Pelinäyte ei ole pakollinen, mutta jos haluat sen kirjoittaa, niin antaa tulla! Muistathan, että TNFssä roolipelataan yksikön kolmannessa persoonassa, imperfektissä, joten olisi suotavaa, että myös pelinäyte olisi täten kirjoitettu.


Jahka nämä kohdat olet täyttänyt ja hahmoesittelysi on valmis, lähetä se sähköpostilla osoitteeseen:


aksutar@thenightfantasy.com


Pyrimme tarkistamaan uudet esittelyt aina parin päivän sisään, ellei ylläpito ole syystä tai toisesta kiireinen irl. Sähköposti kuitenkin tarkistetaan muutaman kerran joka päivä, uusien liittyjien varalta! Odota siis rauhassa. Mutta, mikäli vastausta ei kuulu viikon sisään, voit tiedustella onko viesti tullut edes perille. Älä lähetä meille keskeneräisiä esittelyjä ja mainitse "lisääväsi loput myöhemmin". Keskeneräiset esittelyt eivät pääse läpi, emmekä edes vilkaise niitä. Hahmon on myös oltava sinun omasi. Et voi liittyä hahmolla, joka on jostain sarjasta/leffasta/kirjasta jne. Ylläpito ei tietenkään voi tunnistaa kaikkia jo olemassa olevia hahmoja, mutta viimeistään foorumin puolella joku ennemmin tai myöhemmin tunnistaa kopiot. Tällöin ylläpito tulee vaatimaan sinua joko poistamaan hahmosi tai muokkaamaan siitä uniikimman. Vaikutteita saa ottaa toisista hahmoista, mutta tällöin olisi suotavaa mainita esittelyssä - esimerkiksi muuta osiossa - mistä mahdollisesta hahmosta olet ottanut vaikutteita.


20.12.2017 HUOM!
- MunFoorumilla oli yön aikana palveluntarjoajan katko ja uudelleen käynnistys, jonka aikana foorumit eivät toimineet. Nyt jälkikäteen osa on saanut Pääsy Estetty/Rajoitettu ilmoituksia foorumille yrittäessä. Jos ette pääse näistä sivuista läpi, kuten pitäisi, ottakaa yhteyttä sivulla mainittuun osoitteeseen, MunVerkkopalvelun ylläpitoon! Foorumin ylläpito ei asialle valitettavasti voi mitään tällä hetkellä. Yhteyttä asian tiimoilta on kuitenkin otettu Munverkkopalvelun ylläpitoon ja jos uutta tietoa tulee, niin päivittelemme.