LiityLuithan säännöt ja pikkufaktat? Mikäli et, käväise lukemassa ne, ennen kuin lähetät hahmoasi hyväksyttäväksi. Hahmoesittelyn vähimmäispituus on kaksikymmentä virkettä per peruskohdat (Ulkonäkö, luonne, menneisyys. Virke alkaa isolla alkukirjaimella ja loppuu pisteeseen, huutomerkkiin tai kysymysmerkkiin.)Esittelystä pitää löytyä nämä tiedot:


Käyttäjänimesi: Elikkä nimimerkki, jolla aiot rekisteröityä foorumin puolelle. HUOM! Älä rekisteröidy foorumille ennen kuin hahmoesittelysi on hyväksytty ja saat luvan lisätä sen foorumille. Ylläpito aktivoi tunnuksesi sitten, kun esittelysi on mennyt läpi.


Nimi: Hahmosi nimi. Kannattaa mainita myös kutsumanimet tai mahdolliset alias nimet, jos hahmollasi sellaisia on.


Ikä: Kuinka vanha hahmosi on. Jos tuo on satoja vuosia vanha, suositellaan mainitsemaan myös fyysinen ikä, eli minkä ikäiseltä hahmosi näyttää pitkästä iästään huolimatta?


Rotu: Hahmon rotu.


Puolue: Onko hahmosi ihmisten puolella, haltioiden puolella vai puolueeton.


Sukupuoli: Onko hahmosi mies, nainen, vai ei varsinaisesti kumpaakaan?


Ulkonäkö: Hahmosi ulkonäkö, kattavasti siten, että vähintään kahdenkymmenen virkkeen raja tulee täyteen. Virkerajan täytyy täyttyä, vaikka sinulla olisikin kuva hahmostasi. Kuvan täytyy kuitenkin olla itse tekemä, et saa lisätä netistä ottamaasi kuvaa hahmosi kuvaksi! Mikäli hahmostasi on piirtänyt kuvan joku muu, muistathan mainita piirtäjän nimen erikseen.


Luonne: Hahmosi luonne, siten että kahdenkymmenen virkkeen raja tulee täyteen.


Menneisyys: Hahmosi menneisyys, siten että kahdenkymmenen virkkeen raja tulee täyteen.


Mahdolliset taidot: Onko hahmollasi erikoiskykyjä? Tai maagisia voimia? Mainitse niistä erikseen, kattavasti.


Muuta: Muuta osio on jo vapaaehtoinen, mutta mikäli koet tarpeelliseksi mainita hahmostasi jotain erikoista - esimerkiksi jos tuolla on jonkinlainen ratsu, tai kenties haluat kuvailla hänen kotiaan - voit kertoa siitä muuta osiossa.
Muuta osiossa on myös mahdollisuus kertoa paremmin hahmon rodusta, jos hahmosi rotu on itsesi keksimä. Kerro rodun pääpiirteet - eli yleinen ulkonäkö, noiden yleisimmät tavat, kuinka pitkäikäisiä ne yleensä ovat ja omaavatko ne jotain erikoiskykyjä.


Pelinäyte: Pelinäyte ei ole pakollinen, mutta jos haluat sen kirjoittaa, niin antaa tulla! Muistathan, että TNFssä roolipelataan yksikön kolmannessa persoonassa, imperfektissä, joten olisi suotavaa, että myös pelinäyte olisi täten kirjoitettu.


Jahka nämä kohdat olet täyttänyt ja hahmoesittelysi on valmis, lähetä se sähköpostilla osoitteeseen:


aksutar@thenightfantasy.com


Pyrimme tarkistamaan uudet esittelyt aina parin päivän sisään, ellei ylläpito ole syystä tai toisesta kiireinen irl. Sähköposti kuitenkin tarkistetaan muutaman kerran joka päivä, uusien liittyjien varalta! Odota siis rauhassa. Mutta, mikäli vastausta ei kuulu viikon sisään, voit tiedustella onko viesti tullut edes perille. Älä lähetä meille keskeneräisiä esittelyjä ja mainitse "lisääväsi loput myöhemmin". Keskeneräiset esittelyt eivät pääse läpi, emmekä edes vilkaise niitä. Hahmon on myös oltava sinun omasi. Et voi liittyä hahmolla, joka on jostain sarjasta/leffasta/kirjasta jne. Ylläpito ei tietenkään voi tunnistaa kaikkia jo olemassa olevia hahmoja, mutta viimeistään foorumin puolella joku ennemmin tai myöhemmin tunnistaa kopiot. Tällöin ylläpito tulee vaatimaan sinua joko poistamaan hahmosi tai muokkaamaan siitä uniikimman. Vaikutteita saa ottaa toisista hahmoista, mutta tällöin olisi suotavaa mainita esittelyssä - esimerkiksi muuta osiossa - mistä mahdollisesta hahmosta olet ottanut vaikutteita.


22.3.2015
- TNF siirtyy käyttämään uusien liittymisteen suhteen sähköpostia freebokin lopetettua toimintansa. Uudet liittymisohjeet löydät Liity linkin kautta tästä eteenpäin.

- Vanha vieraskirja siirtyy väliaikaisesti shinybookin palveluun, kunnes parempi keksitään tilalle


16.1.2015
- Linkinvaihto lisätty!!


21.10.2014
- Foorumilta siivoiltu tunnuksia!!

- Linkinvaihtoja lisätty!!


24.7.2014
- TNF etsii foorumille lisättyihin kyliin johtajia. Lisää infoa löydät täältä!

- Yksi uusi linkinvaihto listattu! Listausta muutenkin päivitelty ja toimimattomia linkkejä poisteltu. Jos huomaat linkinvaihtosi kadonneen, niin käy siitä huutelemassa vieraskirjassa tai sähköpostilla!


9.6.2014
- Yksi uusi linkinvaihto listattu!
- Foorumi oli tänään aikaisemmin alhaalla, syynä todennäköisesti oli häikkä Munfoorumin foorumipalvelussa. Asiaa seurataan ja pelaajia pyritään informoimoimaan Tnf:n sivuilta käsin, jos ongelmia foorumilla esiintyy jatkossakin!


27.5.2014
- Uusi linkinvaihto listattu!
- Tnf:n sivuille on tulossa muutoksia myöhemmin!


3.3.2014
- Uusi linkinvaihto listattu!


30.1.2014
- Yksi uusi linkinvaihto! Muutama toimimaton linkki poistettu listauksesta.


25.1.2014
- Vieraskirja ja liittymisvieraskirja nollataan huomenna (26.1.)! Tämä varoituksena kaikille, jotka kirjoihin aikovat kirjoittaa.


23.11.2013
- Kotisivut uusittu

15.11.2013
- Piirustus- ja kirjoituskilpailut nyt käynnissä

5.11.2013
- Uusi (tai no, uusi ja uusi) foorumi nyt Täällä

4.11.2013
- Vanha foorumi on nyt täysin poistunut käytöstä. Odottelemme yhä, että foorumin siirrosta kuuluisi jotain. Uutta foorumia ei kuitenkaan aleta työstämään vielä, mikäli siirrossa ilmeneekin ongelmia. Ylläpidolla on aikaa aikaisintaan keskiviikkona katsella, miten tästä jatketaan. Tällä hetkellä TNFssä ei voi pelata roolipelejä. Kuitenkin, jos pelaajat haluavat pitää yhteyttä, kirjautukaa Tänne väliaikaiselle foorumille!

3.11.2013
- Foorumi joutuu muuttamaan, koska foorumi.info poistuu käytöstä. Yritämme siirtää TNFän uudelle sivustolle kokonaisuudessaan, mutta siirto kestää. Toivottavasti kuitenkin viimeistään huomenna foorumi on siirtynyt ja voimme linkitellä teille uutta foorumia! Mikäli TNFää ei ole saatu siirrettyä huomiseen mennessä, annamme pelaajille linkin väliaikaiselle foorumille, jossa keskustelua/pulinaa voi jatkaa. Kuitenkin, väliaikaisella foorumilla ei voi pelailla, eikä uusien pelaajien kannata sinne kirjautua siinä toivossa.

29.10.2013
- yksi uusi linkinvaihto

13.10.2013
- Yksi uusi linkinvaihto
- Kylät - osio tulossa foorumille.

16.9.2013
- Yksi uusi linkinvaihto

30.8.2013
- Vieraskirjat eivät jostain syystä toimi, odotellaan, josko päivän mittaan alkaisivat toimimaan.
- Yksi uusi linkinvaihto

10.8.2013
- Aimo kasa linkinvaihtoja lisätty! Listausosio päivitetty.

8.7.2013
- Kaksi uutta linkinvaihtoa!

24.6.2013
- Yksi uusi linkinvaihto!
- Foorumia siivoiltu

17.4.2013
- Yksi uusi linkinvaihto

2.4.2013
- Foorumi näyttäisi jälleen toimivan!

29.3.2013
- Yksi uusi linkinvaihto
- Foorumi ei jostain syystä toimi(Internal Server Error), eikä kyllä foorumi.infokaan. Odotellaan, että jotain tapahtuisi.

3.3.2013
- Yksi uusi linkinvaihto
- Foorumia siivoiltu
- Foorumi uudistuksia tulossa

2.1.2013
- Joulukalenteri on päättynyt, voittajaksi selviytyi Harlekiini! Onnea voittajalle!
- Joulu/talvi piirustuskilpailu ja äänestys päättynyt. Voittajaksi selvisi Agna. Toisen paikan vei Lotdown ja kolmanneksi selviytyi Bizara. Onnea voittajille!
- Kaksi uutta linkkiä lisätty linkinvaihtoon!
- Fooruminsiivous käynnistyy lähipäivinä. Tämä koskee myös kuolleiden tunnusten poistelua!

13.12.2012
- Yksi uusi linkinvaihto lisätty
- Piirustuskilpailu vielä käynnissä. Kilpailu päättyy 21.12.

26.11.2012
- Yksi uusi linkinvaihto lisätty

21.11.2012
- TNF täyttää tänään viisi vuotta! Kiitos kaikille mukana pyörineille pelaajille ja avuksi olleille modeille!

5.11.2012
- Virallinen muutto nyt tehty. Vihdoin. Karttasivusto vielä kesken, valmistuu toivottavasti ennen TNFän syntymäpäivää.
- Linkinvaihtoihin ja listauksiin ilmoitettu muutosta.
- Yhteen uuteen listaukseen laitettu hakemus
- Piispan paikka varattu. Apotin paikka vielä auki

4.11.2012
- Karttasivu vielä kesken, kuitenkin kartta jaettu ja löytyy "kartta" osiosta.
- Harlekiinille kiitos kotisivujen typo metsästyksestä. Ivylle kiitos avusta kuvien ja muuttoilmoitusten suhteen
- Linkit osio päivitetty. Poistettu listalta linkkejä, jotka eivät toimineet. Mikäli huomaat oman linkinvaihto linkkisi kadonneen, ota yhteyttä vieraskirjassa, niin korjataan asia. Myös listaussivut päivitetty ajantasalle.
- Kotisivuja parsittu lisää kasaan

22.10.2012
- TNF sai kotisivutilaa arkku.netistä ja nyt on alkanut suuri muutto freewebsiltä tänne. Osoite muuttuu ja itse roolipelin kotisivuilla tullaan näkemään enemmän materiaalia. Koodaus vielä kesken, joten jos joku onnekas tänne eksyy ennen kuin osoite on annettu julki, niin malttia.
- Foorumilta siivoiltu hiljaisia tunnuksia.
- Foorumin puolella alkanut jouluinen piirustuskilpailu, johon voivat osallistua pelaajat.
- Yhä etsinnässä niin piispa kirkkoon kuin apotti luostariin. Tarkempia ohjeita hahmojen suhteen voit etsiä orvot hahmot osiosta foorumilta tai kysellä yksärillä tai sähköpostilla (löytyy yhteys osiosta) Aksuttarelta